La Jungla
Marc Ribas, aquest dimecres a 'Joc de cartes'
Foto: Marc Ribas, aquest dimecres a 'Joc de cartes' | TV3
Televisió

Marc Ribas es carrega unes postres de 'Joc de cartes' de TV3: "Era millor"

Barcelona.
Actualitzat: Dijous, 3 d'agost de 2023. 10:33
Temps de lectura: 2 minuts
Marc Ribas, aquest dimecres a 'Joc de cartes'
Foto: Marc Ribas, aquest dimecres a 'Joc de cartes' | TV3

Joc de cartes de TV3 ha triat aquest dimecres el millor restaurant del Cap de Creus, en el segon capítol de la nova temporada d'estiu. Tres negocis i un indret paradisíac han donat material per fer un programa molt llarg, i calia retallar abans d'emetre el capítol a la televisió. La solució, fulminant: s'han carregat les postres del primer local.

Què en sabem? Participaven l'Espai Gastronòmic Ona del Port de la Selva, el Garbet's de Vilajuïga i el Barko de Llançà. Per a sorpresa de l'audiència de TV3, els primers no han ensenyat les postres. Però no perquè fossin dolentes (si fos així, segur que haurien sortit), sinó perquè no hi havia temps de mostrar-les.

Què diu Marc Ribas? Davant dels comentaris d'alguns espectadors, que preguntaven a les xarxes socials per què no s'havia emès aquesta part, Marc Ribas s'ha justificat: "Es va gravar, però el programa havia quedat molt llarg. Havíem de retallar, i vam considerar que era millor fer-ho aquí”.

A més, com és habitual en cada programa, la part que més atrapa els espectadors és quan arriba el moment de les puntuacions i els restauradors carreguen els uns contra els altres. Aquest cop, les baixes valoracions i l'estratègia es van evidenciar des de bon començament amb els vots a l'Espai Gastronòmic Ona:

En detall: Finalment, Joc de cartes va decidir que el millor restaurant del Cap de Creus és el Garbet's de Vilajuïga, que a més de la promoció de sortir a TV3 s'ha endut el pot de 3.000 euros del premi.

Per acabar: Joc de cartes d'aquest dimecres torna a arrasar entre l'audiència. L'últim capítol ha estat el més vist de la seva franja a Catalunya, amb un 22,6% de share i 351.000 espectadors.

Categoria: La Jungla